Gras Horeca 2009 I contact I disclaimer I designed and built bij TWiN design
Antipasta buffet
- Antipasti:
- Crostini met geroosterde groenten en mozzarella
- Bruschetta met tomaat en basilicum
- Bruschetta met aubergine
- Bruschetta met paddenstoelen
- Artisjok-champignonsalade
- Salade met ansjovis, paprika en walnoot
- Vitello tonnato
- Carpaccio
- Zeevruchten, koud geserveerd met schaal- en schelpdieren
- Salumi:
- gerookte en gedroogde salami, hammen geserveerd met meloen, augurkjes, groene olijven, rucola, citroen en olijfolie.
- Mortadella
- Prosciutto
- Coppa
- Bresaola
- San Daniele
- Insalata Capreso
- Artisjok-courgette-aspergetaart
- Tapenades
- Focaccia
- Ciabatta
- Warm buffet
- Kalfshaas met eekhoorntjesbrood
- Vegatarien met knolselderijmousseline gevulde paprika en gefrituurde asperges
- Radicchio met pistaches
- Tagliatelle met walnotensaus
- Dessertbuffet
- Aardbeiendessert