Gras Horeca 2009 I contact I disclaimer I designed and built bij TWiN design
Europees buffet
- Koude gerechten:
- Zongerijpte olijven
- Gebakken zoute amandeltjes
- Diverse vleessoorten: bresola, salami, chorizo en gedroogde ham
- Kaasplateau met luxe Franse, Italiaanse en Nederlandse kaassoorten
en walnoten
- Diverse tapenades
- Gegrilde groenten
- Scrozzi’s Crostini’s
- Klassieke tomatenmozzarella-salade
- Vitello tonnato
- Artisjokkensalade
- Spinaziesalade met blauwschimmelkaas en blauwe druiven
- Carpaccio van rosbief met pesto en Parmezaanse kaas
- Ceasarsalade met kipreepjes en ansjovis
- Couscoussalade met tomatenblokjes en peterselie
- Pastasalade met pesto rosso, pancetta en oude kaas
- Salumi:
- gerookte en gedroogde salami, hammen geserveerd met meloen,
augurkjes, groene olijven, rucola, citroen en olijfolie.
- Mortadella
- Prosciutto
- Coppa
- Bresaola
- San Daniele
- Insalata Capreso
- Artisjok-courgette-aspergetaart
- Tapenades
- Focaccia
- Ciabatta
- Warm buffet
- Boeuf Bourgignon met bospaddestoelen en zilveruitjes
- Aardappelpuree met room en champignons
- Haricots verts met spek
- Diverse versgebakken Italiaanse broodsoorten