Gras Horeca 2009 I contact I disclaimer I designed and built bij TWiN design
Receptiehapjes buffet
- Koud:
- Pannenkoekrolletjes met gerookte zalm
- Insalata Caprese
- Tabbouleh met peterselie en bulgur
- Wrap met avocadosalade en kalkoen
- Carpaccio van ossenhaas met een salade van geitenkaas en roquet
- Salade met ansjovis, paprika en walnoot
- Vlaamse salade met aardappels, rode ui, crème fraiche en bladselderij
- Warm:
- Bouillon van steurgarnalen met citroenlaurier, gember en tortellini's van garnalen
- Moussaka van aardappelen, auberginepuree en serranoham
- Yakitori-spiesjes met ingelegde groenten en hoi sin-saus
- Coq au vin: stoofschotel van kip en rode wijn met zilverui, paddenstoelen en spek
- Bunuelos de Bacalao: beignets van gezouten kabeljauw
- Nachos met rundergehakt en jalapeno pepers, gegratineerd met kaas en apart geserveerde guacamole