Gras Horeca 2009 I contact I disclaimer I designed and build bij TWiN design

Menu supreme 4-7 gangen

Amuse

Tartaar van verse tonijn Hollandse garnaal tros pomodorie
Crostini gerookte zalm crème uitjes beignet sjalot
wentelteefjes van paling met pepermunt en dragon

***************

Voorgerecht

Club sandwich van ossenhaas kalfwang en kruidige filo
olijvenroom en tomatencompote

***************

Sushi en sashimi buffet

1) Californie-rol
2) Gerookte zalm roomkaas rol
3) Sushi zalm avocado
4) Sushi tonijn komkomer
5) Sashimi makreel
6) Sashimi zwaardvis
7) Oesters
8) Thaise salade met gamba's
9) Gefrituurde pampedums Sesamzaad saus

***************

Soep

Carpaccio van gekonfijte tomaat met een bouillon van basilicum

***************

Tussen 1

Sint-Jakobsvruchten in cellofaan met truffel en knolselderij

en aardappelkaantjes

***************

Tussen 2

Kabeljauw met puree van zoete aardappel
Bruine boter met azijn en gebrande pistache

***************

Hoofdgerecht

Melk kalf in paneermeel van ham met primeurgroeten
en rode wijn sjalotjes
polenta koekjes

***************

Dessert buffet

Kaas
Chocolade fontein met vruchten spiesjes
Gemarineerde ananas witte chocolade crème
Honing mousse en aardbeien
Champagne Charlotte met salade van witte druiven en meloen

***************

Koffie met lekkernijen

***************

item4

HOME    ORGANISATIE    VACATURES    REFERENTIES    NIEUWS     FAIRFOOD    CONTACT

foto4