Gras Horeca 2009 I contact I disclaimer I designed and build bij TWiN design
Menu supreme 4-7 gangen
Amuse
Tartaar van verse tonijn Hollandse garnaal tros pomodorie
Crostini gerookte zalm crème uitjes beignet sjalot
wentelteefjes van paling met pepermunt en dragon
***************
Voorgerecht
Club sandwich van ossenhaas kalfwang en kruidige filo
olijvenroom en tomatencompote
***************
Sushi en sashimi buffet
1) Californie-rol
2) Gerookte zalm roomkaas rol
3) Sushi zalm avocado
4) Sushi tonijn komkomer
5) Sashimi makreel
6) Sashimi zwaardvis
7) Oesters
8) Thaise salade met gamba's
9) Gefrituurde pampedums Sesamzaad saus
***************
Soep
Carpaccio van gekonfijte tomaat met een bouillon van basilicum
***************
Tussen 1
Sint-Jakobsvruchten in cellofaan met truffel en knolselderij
en aardappelkaantjes
***************
Tussen 2
Kabeljauw met puree van zoete aardappel
Bruine boter met azijn en gebrande pistache
***************
Hoofdgerecht
Melk kalf in paneermeel van ham met primeurgroeten
en rode wijn sjalotjes
polenta koekjes
***************
Dessert buffet
Kaas
Chocolade fontein met vruchten spiesjes
Gemarineerde ananas witte chocolade crème
Honing mousse en aardbeien
Champagne Charlotte met salade van witte druiven en meloen
***************
Koffie met lekkernijen
***************