Gras Horeca 2009 I contact I disclaimer I designed and built bij TWiN design
Receptiehapjes buffet exclusive
- Koud:
- Pastrami van zalm met een bloemkoolcrčme en kletskop van Parmezaanse kaas
- Tartaar van verse tonijn met gekonfijte pomodori, citroenmarmelade en pepermayonaise
- Clubsandwich Surf 'n Turf: rosbief en gamba's met mango salsa
- Dolmades met lamsgehakt
- Rillette van eendenpoot met crostini's
- Warm:
- Cappucino's van koko's met gemarineerde pijlinktvis en mosselen
- Fritto Misto di Mare: salade van gefrituurde zeevruchten
- Kabeljauw Pil Pil met zuurdesembrood
- Gepocheerd ei met Hollandaise-saus, toast, coppa di parma en spinazie
- Boeuf Bourgignon met uitgebakken spek en truffel
- Kalfshaas Wellington met citroepcrępes en paddenstoelenduxelle ingerold